Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

MARCH'S SONG LIST!

 Γεια σας γαριδάκια!

Τι κάνετε;Ελπίζω να είστε τέλεια και να μένετε safe!Εμείς δυστυχώς ξεφεύγουμε λίγο από το stay safe και ξαναμπαίνουμε (λες και βγήκαμε ποτέ αχχ) σε ολικό lockdown *loud crying in the distance* θαρρείτε εν τέλει θα το χάσουμε το μυαλό μας με την καραντίνα;ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ εννοείται αυτό! Επομένως επειδή οι περισσότεροι από εμάς θα πρέπει να το νιώσουν και λίγο παραπάνω έχω ετοιμάσει μια ωραιότατη song list γιατί νιώθω ότι πολλοί από εμάς έχουν καταλήξει να ζούν μόνο με μουσική σε αυτή την κατάσταση που ζούμε.Βέβαια ένα θετικό για εμένα είναι ότι θα είμαι μέσα στο σπίτι και ΑΡΑ θα έχω χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω με το blog και να μην τα φορτώνω στον όπου να ναι για αλλαγή (ελπίζω όντως λοιπόν να στρωθώ) αλλά τώρα ας περάσουμε στη song list για όλους εσάς του deprived εκεί έξω.

~ Cops and robbers - the hoosiers

~ Papaoutai - Stromae

~ Runaway - Aurora

~ Baila conmigo - Selena Gomez

~ Good as hell - Lizzo

~ The less i know the better - Tame Impala

~ No scrubs - Unlike Pluto fr. Joanna Jones Cover

~ Past Lives - Borns

~ All i want - Kodaline

~ Tears of gold - Faouzia

~Horse to water - Tall Heights

~ Lost on you -LP

~ Fools - Troye Silvan

~ Willow - Taylor Swift

~ Fake love - BTS

Παρατηρήσατε τίποτα;Και ναι έβαλα 5 παραπάνω τραγουδάκια μπας και σώσουμε κάπως την κατάσταση (που βέβαια αν το καλοσκεφτείς πλέον δεν σώζεται με τίποτα ΑΛΛΑ εμείς να σκεφτόμαστε θετικά παρακαλώ).Ελπίζω να σας δώσει μερικά πατήματα για να έχετε καλή διάθεση και να μην χάσουμε τελείως το μυαλό μας!Until next time stay tuned!xoxoxo!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SEPTEMBERS SONG LIST!

 Γεια σας γαριδάκια! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι τέλεια και να καλόπεράσατε στις διακοπές σας! Σας ήρθα λίγο αργότερα αυτό τον μήνα ...