Σάββατο 9 Μαΐου 2020

MAY'S SONG LIST!

Γεια σας γαριδάκια!

Τι κάνετε;Ελπίζω να είστε όλοι τέλεια!Επιτέλους τελείωσε η καραντίνα και μπορούμε να βγούμε και να αναπνεύσουμε και λίγο.Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και τελείως απρόσεκτοι δυστυχώς όπως φαίνεται η κατάσταση ακόμα είναι κρίσιμη οπότε θα πρέπει να έχουμε το νου μας για λίγο ακόμα,επομένως υπομονή.Γι'αυτό σας φέρνω και τη song list του μήνα για να σας γτιάξω και το κέφι!Η αλήθεια είναι ότι σκόπευα να την αναρτήσω νωρίτερα αλλά η συνδεσή μου είχε τα μαύρα της τα χάλια και μόλις τώρα τα κατάφερα επιτέλους!

~ Sit next to me - Foster the people

~ Loca - Alvaro Soler

~ Be kind - Halsey and Marshmello

~ Coffee - QuinnXCII, Marc E.Bassy

~ Love like that - Lauv

~ Malibu Nights - LANY

~ I don't know why- - NOTD,Astrid S

~ In and out of love - Oh Wonder

~ You could be mine - Guns N Roses

~ Saving Grace - Kodaline

Αυτή τη φορά όπως θα έχετε ήση καταλάβει συμπεριέλαβα καλλιτέχνες που δεν είναι τόσο γνωστοί.Σκέφτηκα ότι θα θέλατε να ανακαλύψετε και νέα ονόματα και κυρίως να δείτε ότι πέρα από τα γνωστά "μεγάλα ονόματα" υπάρχουν και άλλοι εξίσου ταλαντούχοι νέοι που δυστυχώς δεν έχουν την πολυτέλεια να είναι ίσως όσο γνωστοί θα ήθελαν.Αυτά από εμένα μέχρι την επόμενη φορά stay tuned!xoxoxo!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SEPTEMBERS SONG LIST!

 Γεια σας γαριδάκια! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι τέλεια και να καλόπεράσατε στις διακοπές σας! Σας ήρθα λίγο αργότερα αυτό τον μήνα ...