Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

MOVIE TIME!

Hey guys it's movie time!Επιτέλους βρήκα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την ταινία:Ο άνθρωπος που ταπείνωσε τον Χίτλερ ή αλλιώς racer. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα μιλάμε για μια απλά τρομερή ταινία.

Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω την πλοκή βέβαια αλλά έχει πολλά στοιχεία για τον ρατσισμό που υπέστησαν οι νέγροι και την αντιμετώπιση των ναζί εις βάρος των Εβραίων και των νέγρων. Και βέβαια για εναν αθλητή που κατέριψε όλα τα ρεκόρ! Βασίζεται σε αληθινή ιστορία και προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια ταινία που αξίζει να τη δείτε!

Επίσης αν θέλετε spoiler για ταινίες,σειρές(και anime)και βιβλία ή manga που θα έχω διαβάσει ελπίζω μπορείτε να τα έχετε! Ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι να θέλετε να μάθετε κάτι και κανείς να μην σας λέει οπότε αφήστε το σε εμένα! Οπότε αν θέλετε να μάθετε για κάποια σειρά για παράδειγμα απλά  αφήστε μου στα σχόλια για ποιά σειρά πρόκειται. Ισχύει για οτιδήποτε απο τα παραπάνω που ήδη είπα! Τα λέμε σύντομα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SEPTEMBERS SONG LIST!

 Γεια σας γαριδάκια! Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι τέλεια και να καλόπεράσατε στις διακοπές σας! Σας ήρθα λίγο αργότερα αυτό τον μήνα ...